4 portsjonit
1 (400 g) brokolit
1 dl kinoad
200 g halloumi-juustu
3 muna
1 dl kaerahelbeid
0,5 dl hakitud peterselli
näpuotsatäis soola
õli
Kaalikatamp
1 suur kaalikas
1 dl leotatud odratangu
1 sl võid
soola
riivitud muskaatpähklit
Tükelda brokoli õisikuteks ja lõika õisikud viiludeks. Riivi vars jämeda riiviga.
Loputa kinoa tihedas sõelas. Pane keevasse vette ja keeda 15 minutit. Viis minutit enne keetmise pane kinoa peale brokoliviilud ja riivitud vars ja kogu puru, mis õisikute murdmisest tekkis. Vala tihedale sõelale ning jäta nõrguma ja jahtuma.
Riivi halloumi jämeda riiviga ja sega kausis kaerahelveste, hakitud peterselli ja munadega. Sega kokku kinoa-brokoliseguga. Maitsesta soolaga ja pane pooleks tunniks külmkappi maitsestuma.
Vormi kotletid nii, et igasse kotletti jääks brokoliviil. Prae kuumas õlis küpseks.
Keeda kaalikas koos leotatud tangudega soolases vees pehmeks. Vala vesi ära ja trambi võiga püreeks. Maitsesta soola ja riivitud muskaatpähkliga.