4 portsjonit
1 pea frisee salatit (300 g)
1 pea eskariool-salatit (300 g)
2 kääru täisterasaia
1 küüslauguküüs
4 sl Kreeka pähkleid
50 g tugevamaitelist juustu (parmesan)
Kaste:
1 munakollane
2 tl Dijoni sinepit
1 dl oliiviõli
4 sl riivitud parmesani
1 sl hapukoort
1 küüslauguküüs
1 sl sidrunimahla
pisut soola
1. Valmista kõigepealt kaste. Pane kõrge äärega kaussi munakollane, õli ja sinep. Sega saumikseriga, kuni moodustub majonees. Sega hulka riivitud parmesan ja hapukoor. Maitsesta riivitud küüslaugu, sidrunimahla ja soolaga.
2. Rebi salatilehed väiksemateks tükkideks. Haki pähklid. Rösti saiaviilud rösteris krõbedaks ja hõõru pooleks lõigatud küüslauguküünega üle.
3. Tõsta kokku kõik salatiained, riivi jämeda riiviga tugevamaitelist juustu ja vala peale kaste. Sega kergelt.