Dipikaste või võileivakate võiubadest

Kodutohter
07.07.2021
Shutterstock

Kuumal ajal on hea valmistada midagi kerget, mida pole vaja keeta.

2-4 portsjonit


 

1 purk (400 g)

võiube

1 küüslauguküüs

peotäis meelepäraseid hakitud ürte (till, petersell, koriander, tüümian)

poole sidruni mahl

1 sl oliiviõli või tahhiinit

pisut soola

vajadusel sorts vett


 

Loputa oad, nõruta ja pane köögikombaini. Riivi sisse küüslauguküüs, lisa hakitud ürdid, sidrunimahl, sool, oliiviõli või tahhiini. Kui kasutada erinevaid ürte saab iga kord erineva maitse.

Töötle kombainiga ühtlaseks. Kui segu jääb liiga paks, lisa tilk vett.

Õhtul teleri ees on hea näksida oakastmes köögivilju või määrida seda õhukestele näkileibadele.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid