Kurgikaste

Kodutohter
07.06.2024
Shutterstock

Kurgikaste sobib hästi dipikastmeks või lisandiks suvistele grillroogadele.

4-6 portsjonit

1 küüslauguküüs

200 g maitsestamata toorjuustu

200 g hapukoort

1-2 sl marineeritud kurkide marinaadi

peotäis rohelis sibulat või

väike mugulsibul

2,5 dl hakitud marineeritud kurke

1 sl hakitud tilli

0,5 tl suhkrut

soola, musta pipart

Koori ja riivi küüslauguküüs ja pane koos toorjuustu, hapukoore ja kurgi marinaadiga köögikombaini. Töötle ühtlaseks seguks.

Haki sibul ja marineeritud kurgid ning sega toorjuustuga. Maitsesta suhkru, pipra ja vajadusel ka soolaga. Pane tunniks ajaks külmkappi maitsestuma.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid