u 15 tükki
100 g võid
1 apelsin
3 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
3 muna
2 dl suhkrut
¾ dl keeva vett
Glasuur
150 g võid
2 dl suhkrut
3 sl kakaopulbrit
3 dl vahukoort
2 tl vanillisuhkrut
Peale
tuhksuhkrut, vaarikaid
Pinguta lahtikäiva koogivormi põhja küpsetuspaber ja määri servad võiga kokku.
Sulata või. Pese apelsin harjaga puhtaks, kuivata ja riivi koor. Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja riivitud apelsinikoor. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Sega kordamööda vähehaaval tõstes kokku jahu, munavaht ja sulavõi. Lisa keev vesi. Kalla tainas koogivormi ja küpseta 175-kraadises ahjus 30-35 minutit.
Mõõda kõik glasuuri ained paksupõhjalisse potti ja keeda madalal kuumusel 20 minutit, kuni segu pakseneb. Lase jahtuda.