Hakklihasupp Ungari moodi

Kodutohter
08.05.2023
Shutterstock

Hakklihasupp on tuttav argipäevatoit, kuid testmoodi maitsestades on see jälle uus ja huvitav.

 

4 portsjonit

 

400 g hakkliha

1 sibul

5 küüslauguküünt

1 pastinaak

3 kartulit

2-3 porgandit

lõik kapsast

1,5 l vett

2 puljongikuubikut (mahe)

1 loorberileht

2-3 sl paprikapulbrit

1-2 sl tomatipüreed

soola, musta pipart

värskeid ürte

 

Haki sibulad ja küüslauguküüned ning pruunista koos hakklihaga pannil. Lisa paprikapulber ja sega. Lisa vesi, puljongikuubikud, loorberileht, tomatipüree, must pipar ja tükeldatud köögiviljad. Keeda madalal kuumusel, kuni köögiviljad on pehmed.

Maitse ja lisa vajadusel soola. Haki sisse värskeid ürte.

Paprikapulber annab hakklihasupile ehtsa guljaši maitse.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid