Päeva retsept: kana kookoskastmes

Kodutohter
07.01.2021
Shutterstock

Kiire ja vürtsikas hautis, mida võib süüa riisi, tatra või kuskussiga.

4 portsjonit


 

4 kanafileed

1 sibul

1 sl õli

soola

2 suurt küüslauguküünt

1 sl riivitud ingverit

1 tšillikaun

0,5 laimi

2 dl kanapuljongit

1 pakk külmutatud köögivilju (vokisegu)

1 purk (400 g) kookospiima

1 sl sojakastet

1 sl magusat tšillikastet

soola, musta pipart

hakitud peterselli või koriandrit


 

Lõika fileetükid õhemaks. Koori ja haki sibul. Poolita tšilli, eemalda seemned, koori küüslauguküüned.

Kuumuta fileetükke pannil õlis, lisa hakitud sibul ja kuumuta veel, kuni sibul on klaasjas. Maitsesta soolaga. Lisa tšilli, pressi pannile küüslauguküüned ja riivi ingver ja laimi koor.

Lisa külmutatud köögiviljad, sega.

Vala pannile puljong ja kuumuta segades. Lisa kookospiim ja hauta madala temperatuuril, kuni kana ja köögiviljad on küpsed.

Maitsesta laimimahla, soja- ja tšillikastmega, puista peale hakitud peterselli või koriandrit.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid