4 portsjonit
4 kanafileed
1 sibul
1 sl õli
soola
2 suurt küüslauguküünt
1 sl riivitud ingverit
1 tšillikaun
0,5 laimi
2 dl kanapuljongit
1 pakk külmutatud köögivilju (vokisegu)
1 purk (400 g) kookospiima
1 sl sojakastet
1 sl magusat tšillikastet
soola, musta pipart
hakitud peterselli või koriandrit
Lõika fileetükid õhemaks. Koori ja haki sibul. Poolita tšilli, eemalda seemned, koori küüslauguküüned.
Kuumuta fileetükke pannil õlis, lisa hakitud sibul ja kuumuta veel, kuni sibul on klaasjas. Maitsesta soolaga. Lisa tšilli, pressi pannile küüslauguküüned ja riivi ingver ja laimi koor.
Lisa külmutatud köögiviljad, sega.
Vala pannile puljong ja kuumuta segades. Lisa kookospiim ja hauta madala temperatuuril, kuni kana ja köögiviljad on küpsed.
Maitsesta laimimahla, soja- ja tšillikastmega, puista peale hakitud peterselli või koriandrit.