10 portsjonit
400 g jõhvikaid või pohli
½ dl vett
1 dl suhkrut
5 lehte želatiini
100-130 g valget šokolaadi
½ dl vahukoort
500 g Türgi jogurtit
1½ dl vahukoort
2 tl vanillisuhkrut
Kaunistamiseks
pohli või jõhvikaid
tuhksuhkrut
Aja vesi keema, lisa jõhvikad ja suhkur. Püreeri.
Leota želatiinilehti viis minutit külmas vees. Pigista üleliigne vesi välja ja sulata kuuma püree hulka.
Kuumuta valge šokolaad ja ½ dl koort mikroahjus või vesivannil. Sega ühtlaseks.
Vahusta koor ja maitsesta vanilliga.
Sega pisut jahtunud pohlapüree ja šokolaadisegu jogurtiga. Lõpuks lisa vahustatud koor.
Tõsta pokaalidesse ja hoia mõni tund või järgmise päevani külmakapis. Enne serveerimist kaunista marjade ja tuhksuhkruga.