4 portsjonit
4 kanafileed
0,5 sl oliiviõli
peotäis hakitud peterselli
peotäis hakitud salveid
soola, musta pipart
Salat:
300 g lillkapsast
1 väike punane sibul
2 punast õuna
peotäis rohelist sibulat
3 sl mandlilaaste
2 dl keedetud kaeratangu
1 laimi mahl
2 sl oliiviõli
soola
Kaste:
2 sl maapähklivõid
2 tl riivitud ingverit
2 laimi mahl
1 sl mett
tilk vett
soola
1. Tükelda kanafileed. Sega kausis õli, hakitud ürdid, sool ja must pipar. Jäta maitsestuma.
2. Riivi lillkapsas jämeda riiviga. Lõika õunad kuubikuteks. Haki punane sibul ja roheline sibul.
3. Sega kausis kõik salatiained kokku.
4. Sega kokku kõik salatiained ja jäta maitsestuma.
5. Kuumuta pannil kanafileetükid kuldpruuniks. Kata kaanega ja hauta pisut, kuni fileed on küpsed.
6. Kalla salat vaagnale, tõsta peale natuke jahtunud kanatükid. Serveeri kastet eraldi kannust.