Kana-kaeratangu salat

Kodutohter
22.08.2021
Shutterstock

Selline salat on tervislik, maitsev ja täidab pikaks ajaks kõhtu.

4 portsjonit

 

4 kanafileed

0,5 sl oliiviõli

peotäis hakitud peterselli

peotäis hakitud salveid

soola, musta pipart

 

Salat:

300 g lillkapsast

1 väike punane sibul

2 punast õuna

peotäis rohelist sibulat

3 sl mandlilaaste

2 dl keedetud kaeratangu

1 laimi mahl

2 sl oliiviõli

soola

 

Kaste:

2 sl maapähklivõid

2 tl riivitud ingverit

2 laimi mahl

1 sl mett

tilk vett

soola

 

1. Tükelda kanafileed. Sega kausis õli, hakitud ürdid, sool ja must pipar. Jäta maitsestuma.

2. Riivi lillkapsas jämeda riiviga. Lõika õunad kuubikuteks. Haki punane sibul ja roheline sibul.

3. Sega kausis kõik salatiained kokku.

4. Sega kokku kõik salatiained ja jäta maitsestuma.

5. Kuumuta pannil kanafileetükid kuldpruuniks. Kata kaanega ja hauta pisut, kuni fileed on küpsed.

6. Kalla salat vaagnale, tõsta peale natuke jahtunud kanatükid. Serveeri kastet eraldi kannust.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid