Kanafileed karulauguga

Kodutohter
18.04.2024
Shutterstock

Praegu on karulaugu aeg ja seda tasub lisada igale poole.

4 portsjonit

 

4 kana rinnafileed

1 sl võid

1 sl õli

värskelt jahvatatud musta pipart, soola

2 dl kanapuljongit

 

Pesto

1 dl hakitud karulauku

1 sl hakitud värsket peterselli

2 sl riivitud tugevamaitselist juustu

0,5 dl oliiviõli

 

Pesto jaoks sega kokku peeneks hakitud karulauk, petersell, riivjuust ja õli. Seda võib teha ka köögikombainis.

Küpseta või ja õli segus 3-5 minutiga kuldpruuniks, keera üks kord ümber ning maitsesta soola ja pipraga.

Lisa pannile lusikatäis pestot, puljong ja hauta olenevalt fileede paksusest 5-8 minutit, kuni fileed on pehmed.

Tõsta fileed serveerimisalusele ja kata kinni, et toit ei jahtuks. Suurenda kuumust ja keeda kiiresti leent, kuni seda jääb poole vähemaks.

Vala kaste fileedele ja tõsta igale tükile pestot. Serveeri koos salatiga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid