4 portsjonit
4 kana rinnafileed
1 sl võid
1 sl õli
värskelt jahvatatud musta pipart, soola
2 dl kanapuljongit
Pesto
1 dl hakitud karulauku
1 sl hakitud värsket peterselli
2 sl riivitud tugevamaitselist juustu
0,5 dl oliiviõli
Pesto jaoks sega kokku peeneks hakitud karulauk, petersell, riivjuust ja õli. Seda võib teha ka köögikombainis.
Küpseta või ja õli segus 3-5 minutiga kuldpruuniks, keera üks kord ümber ning maitsesta soola ja pipraga.
Lisa pannile lusikatäis pestot, puljong ja hauta olenevalt fileede paksusest 5-8 minutit, kuni fileed on pehmed.
Tõsta fileed serveerimisalusele ja kata kinni, et toit ei jahtuks. Suurenda kuumust ja keeda kiiresti leent, kuni seda jääb poole vähemaks.
Vala kaste fileedele ja tõsta igale tükile pestot. Serveeri koos salatiga.