4 portsjonit
4 dl keedetud pastat (penne)
1 sibul
1 baklažaan
1 paprika
4-6 kirsstomatit
1 sidruni mahl
½ dl kollaseid rosinaid
2 sl õli
Maitsesegu:
2 tl jahvatatud vürtsköömneid
1 tl küüslaugusoola
noaotsatäis tšillihelbeid
hakitud peterselli
Lõika baklažaan pooleks ja viiluta siis sentimeetripaksusteks viiludeks, mis lõika omakorda neljaks. Viiluta sibul ja paprika. Sega kokku maitsesegu.
Kuumuta pannil õli ja küpseta baklažaanitükid ja paprika pehmeks. Lisa sibulad ja rosinad. Praadimise lõpus lisa maitsesegu ja kirsstomatid.
Sega pisut jahtunud baklažaanitükid, paprika, sibulaviilud, rosinad ja sidrunimahl keedetud pastaga. Tõsta peale kirsstomatid.
Paprika- ja baklažaanitükke võib küpsetada ka ahjuplaadil.