Kanasalat idudega

Kodutohter
06.02.2024
Shutterstock

Selline salat on tervislik, maitsev ja täidab pikaks ajaks kõhtu.

4 portsjonit

 

4 kanafileed

0,5 sl oliiviõli

peotäis hakitud peterselli

soola, musta pipart

 

Salat

300 g lillkapsast

1 väike sibul

2 õuna

peotäis rohelist sibulat

2 dl idusid

1 laimi mahl

2 sl oliiviõli

soola, pipart

Kaste

2 sl õli

1 laimi mahl

2 tl mett

tilk vett

soola

 

Tükelda kanafileed. Sega kausis õli, hakitud petersell, sool ja must pipar. Jäta maitsestuma.

Riivi lillkapsas jämeda riiviga. Lõika õunad kuubikuteks. Haki punane sibul ja roheline sibul.

Sega kausis kõik salatiained kokku.

Sega kokku kõik salatiained ja jäta maitsestuma.

Kuumuta pannil kanafileetükid kuldpruuniks. Kata kaanega ja hauta pisut, kuni fileed on küpsed.

Kalla salat vaagnale, tõsta peale natuke jahtunud kanatükid. Serveeri kastet eraldi kannust.

 

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid