4 portsjonit
4 kanafileed
0,5 sl oliiviõli
peotäis hakitud peterselli
soola, musta pipart
Salat
300 g lillkapsast
1 väike sibul
2 õuna
peotäis rohelist sibulat
2 dl idusid
1 laimi mahl
2 sl oliiviõli
soola, pipart
Kaste
2 sl õli
1 laimi mahl
2 tl mett
tilk vett
soola
Tükelda kanafileed. Sega kausis õli, hakitud petersell, sool ja must pipar. Jäta maitsestuma.
Riivi lillkapsas jämeda riiviga. Lõika õunad kuubikuteks. Haki punane sibul ja roheline sibul.
Sega kausis kõik salatiained kokku.
Sega kokku kõik salatiained ja jäta maitsestuma.
Kuumuta pannil kanafileetükid kuldpruuniks. Kata kaanega ja hauta pisut, kuni fileed on küpsed.
Kalla salat vaagnale, tõsta peale natuke jahtunud kanatükid. Serveeri kastet eraldi kannust.