500 g kapsast
1 keskmine porgand
1 küüslauguküüs
1 suur muna
1 sl hapukoort
3 sl jahu
0,5 tl söögisoodat
1 tl soola
0,5 tl musta pipart
1 sl oliiviõli
hakitud rohelist sibulat ja peterselli
Haki kapsas peeneks või riivi jämeda riiviga. Riivi porgand. Sega kausis kokku kapsas, porgand, hakitud ürdid, pressitud küüslauguküüs, sool, pipar, hapukoor, muna ja jahu, mille sisse on segatud söögisooda. Sega kõik hoolega läbi.
Võta õliste kätega korraga umbes 2 sl segu ja vormi õhukesed kotletid. Pane ühe kihina kufi sahtlisse ja küpseta 190-kraadi juures 3-4 minutit ühelt poolt, keera ringi ja küpseta sama palju ka teiselt poolt.
Serveeri koos hapukoore või dipikastmega.
Muidugi võib kotlette küpsetada ka ahjus või pannil.