1 pakk pärmi-lehtainast
Täidis:
700 g peakapsast
1 sibul
100 g võid
1 klaas vett
1 loorberileht
1 sl sojakastet
soola maitse järgi
3-4 keedetud muna
1 muna määrimiseka
Haki kapsas ja sibul ribadeks. Kuumuta poti põhjas või ja pruunista kapsas ja sibul.
Lisa sojakaste ja loorberileht. Hauta, kuni kapsas on parajalt pehme, lisa vajadusel soola. Jahuta.
Haki keedetud munad ja sega jahtunud kapsaga.
Rulli tainas õhukeseks ja tõsta tainarulli abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Tõsta kapsatäidist poolele põhjale ja tõsta teine pool pirukale. Näpi servad hoolega kinni. Torka kahvli või noaotsaga pirukasse mõned augud ja määri munaga.
Küpseta 200-kraadises ahjus 40-45 minutit.