4 portsjonit
800 g keedetud kartuleid
300 g räimefileed
0,5 porrut
1 õuna
1 dl hakitud tilli
2 dl koort
1,5 tl karripulbrit
1 tl soola
0,5 tl musta pipart
2 sl õli
Koori ja viiluta keedetud kartulid. Loputa räimefileed ja kuivata majapidamispaberiga.
Poolita, loputa ja viiluta porru. Koori ja riivi õun jämeda riiviga. Haki till.
Kuumuta porru pannil õlis pehmeks. Sega hulka riivitud õun.
Määri ahjuvorm õliga. Lao pooled kartuliviilud vormi põhja ja kalla peale porru-õunasegu. Lao peale räimefileed ja nende peale puista hakitud till. Lao peale ülejäänud kartulid.
Sega kõik maitseained koorega ja kalla vormi. Küpseta 200-kraadises ahjus 45 minutit.
Kuna kodumaiseid õunu praegu pole, siis importõunad peaks enne kasutamist koorima.