Kartulirull

Kodutohter
12.04.2023
Shutterstock

Kartulirulli võib süüa nii külmalt kui ka soojalt.

4 portsjonit

 

8-10 keedetud kartulit

2 muna

1 dl jahu

1 sl võid

kaerakliisid veeretamiseks

soola

 

Täidis

2 dl tükeldatud spinatit

200 g hakkliha või hakitud sinki

1 väiksem sibul

1 küüslauguküüs

1 sl õli

soola, musta pipart

3 sl riivjuustu

 

1 muna määrimiseks

 

Suru keedetud kartulid katki, lisa lahtiklopitud munad, pehme või, jahu ja sool. Sega kõik läbi ning vormi tainas küpsetuspaberile neljakandiliseks ja 2 cm paksuseks.

Haki sibul ja küüslauguküüned ja kuumuta koos hakklihaga pannil läbi. Lisa tükeldatud spinat, sega läbi ja lase jahtuda. Sega hulka riivjuust ning tõsta tainaalusele. Keera küpsetuspaberi abil rulli ja tõsta ahjuplaadile nii, et ühenduskoht jääks rulli alla. Määri rull pealt munaga.

Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.

Serveeri koos jogurti- või hapukoorekastmega.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid