4 portsjonit
400 g kanafileed
1 tl soola
¼ tl suhkrut
½ tl tšillihelbeid
2 tl seesamiseemneid
1 sl seesamiõli
3 dl keedetud täisterapastat
2 punast sibulat
1 purk (400 g) kikerherneid
2 tomatit
peotäis salatilehti (lollo rosso vms)
1 sl rapsiõli
3 sl hakitud peterselli
soola, musta pipart
Kaste
½ dl sojakastet
½ dl vett
2 tl pruuni suhkrut
1 sl valget veiniäädikat
1 tl riivitud ingverit
1 riivitud küüslauguküüs
Maitsesta kanafilee paar tundi enne enne küpsetamist. Sega sool, suhkur ja tšillihelbed seesamiõliga. Määri liha seguga kokku ja lase toatemperatuuril paar tundi maitsestuda. Lõika filee ribadeks ja prae kuumal pannil tilga õliga pruuniks. Puista peale seesamiseemned.
Keeda pasta vastavalt pakil olevale õpetusele puljongikuubikuga maitsestatud vees.
Tükelda tomatid ja viiluta sibulad. Riivi porgandid jämeda riiviga või tõmba koorijaga õhukesed pikad ribad. Kuumuta sibulaid ja porgandiribasid paar minutit pannil kuumas õlis. Lisa tükeldatud tomatid ja hakitud petersell. Maitsesta soola ja pipraga.
Sega kokku kõik kastmeained. Pane kaussidesse kõigepealt pasta, lisa köögiviljasegu ja kõige peale lihaviilud.
Kogu toidu võib serveerida ka eraldi nõudest ja igaüks tõstab sealt omale kaussi.