2 portsjonit
300 g kanafileed
1 pakk (400 g) külmutatud vokiköögivilju
2 küüslaugu küünt
1 tšillikaun
2 sl õli
1 sl austrikastet
1,5 sl sojakastet
1 sl suhkrut või mett
2 dl riisi
Keeda kõigepealt riis, sest vokk valmib ainult kümne minutiga. Lõika kanafileed ribadeks.
Haki tšilli ja purusta või riivi küüslauguküüned. Kuumuta vokkpannil või tavalisel pannil õli ja prae tšillit ja küüslauku umbes 20 sekundit. Lisa fileeribad ja küpseta segades 2-3 minutit. Lisa külmutatud köögivili ja kuumuta veel 3 minutit. Lisa suhkur, soja- ja austrikaste ning kuumuta veel paar minutit. Tõsta pannitäis serveerimiseks kaussi. Iga sööja tõstab endale riisi ja peale vokitud liha ja köögivilju. Soovi korral võib lisada hakitud peterselli või koriandrit ning pigistada peale laimimahla.