Lihapallisalat

Kodutohter
21.05.2021
Shutterstock

Eelmise päeva lihapallidest või kotlettidest saab järgmisel päeval teha eineks salati.

1 portsjon

 

3-4 valmis lihapalli

peotäis rohelist salatit

peotäis rukolat

8 kirsstomatit

1 väike porgand

 

Kaste:

1 sl oliiviõli

0,5 sl palsamiäädikat

1 tl mett

näpuotsaga soola ja musta pipart

2 sl röstitud maapähkleid

 

1. Valmista kõigepealt kaste. Sega purgis kokku kõik kastme ained, keera kaas peale ja raputa korralikult läbi. Rösti pähklid kuumal pannil.

2. Rebi salatilehti ja rukolat väiksemateks tükkidekas ja pane koos poolitatud tomatite ja viilutatud porgandiga purki või karpi. Kõige peale lähevad lihapallid.

3. Vala kaste peale ja lisa röstitud pähklid. Võta tööle kaasa.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid