4 portsjonit
1 (500 g) lillkapsas
1 punane tšillikaun
2 sl laimimahla
2 sl oliiviõli
1 sl seesamiõli
1 sl suhkrut
½ tl soola
1 peotäis peterselli
50-60 g spinatilehti
1 purk (200 g) ananassitükke
Praetud kikerherned
1 purk (380 g) kikerherneid
1 sl õli
½ tl soola
2 tl mett
musta pipart
1. Loputa lillkapsas ja tükelda õisikud väikesteks tükkideks. Kapsajuure võib hoida näiteks püreesupi jaoks. Poolita tšillikaun, eemalda seemned ja haki peeneks.
2. Sega kausis hakitud tšilli, laimimahl, õlid, suhkur ja sool. Sega hulka hakitud petersell ja spinatilehed ning nõrutatud ananassitükid. Sega kokku lillkapsaga.
3. Nõruta ja loputa kikerherned sõelal. Kuumuta pannil õli, lisa kikerherned, sool ja mesi. Prae 3-5 minutit, kuni kikerherned pruunistuvad. Maitsesta pipraga.
4. Sega kikerherned salatiga.