Kikerherne-kartulikarri

Kodutohter
15.11.2022
Shutterstock

Maitsev toit veganile või praelisand liha või kala kõrvale.

4 portsjonit

 

3–4 muredat kartulit kuubikutena

1–2 porgandit kuubikutena

3 dl kikerherneid ( 0,5 dl kuivi kikerherneid)

vett

1 köögiviljapuljongikuubik

2 sl tomatipastat

1 sl sojakastet

2–3 tl mahedat karripastat

1 tl paprikapulbrit

1,5 dl kookoskoort

maitse järgi soola

 

Mõõda kastrulisse kõik ained, välja arvatud kookoskoor ja sool. Lisa nii palju vett, et kõik oleks kaetud. Keeda, kuni kartulid ja porgandid on pehmed. Lisa kookoskoor ja maitse järgi soola. Paku koos spelta, odra, riisi võimõne muu viljalisandiga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid