1 kg rohelisi tomateid
3 mugulsibulat
5 küüslauguküünt
2 cm ingverit
4 rohelist tšillikauna
3 rohelist paprikat
1 dl basiilikulehti
2 dl vett
1,5 tl soola
1 tl musta pipart
1 dl valge veini äädikat (6%)
1 laimi mahl
5 dl suhkrut
Kasta tomatid sõela või vahukulbiga keevasse vette, koori, eemalda kand ja haki. Haki sibulad, küüslauguküüned, tšillikaunad, paprika ja basiilikulehed.
Pane kõik potti, väljaarvatud tomatid, riivi hulka ingver, lisa vesi ja hauta 10 minutit. Lisa sool, pipar, suhkur, hakitud basiilikulehed ja tomatitükid ja hauta madalal kuumusel 20-30 minutit. Kui segu läheb liiga paksuks, võib lisada tilga vett. Kõige lõpuks lisa äädikas ja laimimahl. Maitse ja lisa vajadusel maitseaineid.