kõrvitsat
kinoad
kikerherneid
salatilehti
õli, mett
soola, pipart
näpuotsatäis tüümiani
Arvesta igale sööjale 3-4 kõrvitsalõiku ja 0,5 dl kinoad.
Pane kõrvitsalõigud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale õli ja mett, maitsesta soola ja pipraga. Sega, et kõik lõigud oleksid õli ja meega kaetud.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit. Küpsetusaeg sõltub kõrvitsasordist, muskaat kõrvits küpseb kauem.
Keeda kinoa soolaga maitsestaud vees vastavalt pakil olevale õpetusele, kurna. Kurna kikerherned.
Pane taldrikule salatilehti aseta peale kõrvitsalõigud, lisa kuhjake kinoad ja kikerherneid.
Tilguta kinoale pisut õli ja puista peale tüümiani.