Mundris kartulid tuunikalatäidisega

Kodutohter
04.12.2024
Shutterstock

Küpsemisaeg sõltub kartulite suurusest.

4 portsjonit

 

4 suurt kartulit

Täidis

1 purk tuunikala (õlis või vees)

0,5 sibulat

2 dl hapukoort (10%)

0,5 dl majoneesi

1 sl sidrunimahla

1 tl magusat tšillikastet

2 sl hakitud rohelist sibulat ja tilli

pisut soola
 

Pese kartulid ja küpseta kuumaõhuritüütis tervena 200 kraadi juures 30-40 minutit, olenevalt suurusest.

Valmista küpsemise ajal täidis. Haki sibul peeneks. Nõruta vedelik tuunikalakonservist ja sega kausis kokku kõik täidise ained. Jäta maitsestuma.

Lõika küpsetesse kartulitesse viil ja kuhja peale tuunikalatäidist.

Et küpsemist kiirendada, võib suured kartulid pooleks lõigata.


 

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid