8 portsjonit
500 g räimefileesid
1 kg kartuleid
250 g porrut
peotäis tilli
3 sl võid
0,5 sidruni mahl
3 dl kohvi- või vahukoort
100 g hapukoort
1 sl Dijon`i sinepit
1 tl soola
must pipart
0,5 dl riivsaia
1 dl riivjuustu
Kuivata räimefileed majapidamispaberiga. Koori kartulid ja lõika õhukesteks viiludeks. Poolita, loputa ja viiluta porru. Kuumuta porrut pannil võis, kuni see pehmeneb.
Haki till. Pigista poole sidruni mahl kaussi, lisa sinep, maitseained ning hapu- ja rõõsk koor. Lisa porru ja till ning sega.
Lao võiga määritud ahjuvormi vaheldumisi kartuliviile, räimefileesid ja koore-porrusegu. Puista peale riivsai ja riivjuust ning küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit.
Serveeri koos toorsalatiga.