Põhi:
3 dl nisujahu
0,5 dl kaerakliisid
1 tl küpsetuspulbrit
50 g võid
2 dl maitsestamata jogurtit
2 sl rohelist pestot
Täidis:
1 l ehk 100g noori nõgeseid
50 g peekonit
1 suur sibul
1 kõvaks keedetud muna
200 g maitsestamata toorjuustu
1 dl kohvikoort
1 dl hapukoort
1 muna
soola, pipart
Sega kokku kõik kuivad ained, lisa juurde toasoe või, jogurt ja pesto. Sega tainaks. Vajuta tainas võiga määritud ümmarguse (25 cm) pirukavormi põhja ja servadele.
Tükelda peekon ja prae kuival pannil krõbedaks, tõsta kõrvale. Pane pannile hakitud sibul ja kuumuta pisut.
Haki keedetud munad ja jaota pirukapõhjale koos peekoni ja sibulaga.
Pane nõgesed sõelale, kalla üle keeva veega ja pigista vesi välja. Haki nõgesed peeneks ja sega toorjuustu, hapukoore, kohvikoore ja munaga. Kui segu jääb liiga paks, lisa pisut vett. Maitsesta soola ja pipraga. Vala segu pirukapõhjale.
Küpseta 175-kraadises ahjus 40 minutit. Serveeri soojalt.