4 portsjonit
6 muna
5 dl piima
1,5 dl jahu
½ tl karrit
soola
Täidis
400 g kupatatud seeni või praetud seeni
1 sibul
2 sl võid
1 dl hapukoort
soola, musta pipart
1 dl riivjuustu
värskeid ürte: peterselli, rohelist sibulat, tüümiani
Klopi munad kergelt lahti, lisa piim, jahu ja maitseained.
Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Võta teine küpsetuspaber ja puista üle riivjuustuga.
Haki sibul ja viiluta seened ning kuumuta pannil võis. Lisa hakitud ürdid, maitsesta soola ja pipraga. Lisa hapukoor ja kuumuta veel pisut.
Kummuta ahjuomlett riivjuustuga kaetud küpsetuspaberile, kata täidisega ja keera paberi abil rulli. Lõika rull viiludeks ja serveeri koos värske salatiga.