Broileri-ploomivok
4-6 portsjonit
400 g broilerifileed
4-6 värsket ploomi
1 punane paprika
½ porrut
1 sl rapsi- või oliivõli
pisut soola ja jahvatatud musta pipart
2 dl kanapuljongit
2 tl maisitärklist
värsket tüümiani
2 sl seesamiseemneid
Tükelda broilerifilee. Loputa ja poolita ploomid. Eemalda kivid ja lõika ploomid neljaks. Loputa, poolita ja viiluta porru ja paprika.
Kuumuta õli vokpannil. Lisa kanatükid ja kuumuta mõned minutid pidevalt segades, kuni need on kuldpruunid ja küpsed. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa ploomid, porru , paprika ja seesamiseemned ning kuumuta veel paar minutit.
Sega maisitärklis puljongi hulka, kalla pannile ja kuumuta. Kaunista värske tüümianiga. Paku koos keedetud täisterariisi või riisi-viljaseguga, keedetud köögivilja ja värske salatiga.