Sügisene aedviljavokk
4 portsjonit
½ suvikõrvitsat
2 porgandit
2 paprikat (punane,kollane)
1 väiksem baklažaan
2 sl rapsiõli
1 sl seesamiseemneõli
3 küüslauguküünt
1 sl riivitud ingverit
½ tšillikauna
2 sl laimimahla
1 sl sojakastet
pisut suhkrut ja soola
musta pipart veskist
1 dl India pähkleid
hakitud koriandrit
Tükelda suvikõrvits, paparikad ja baklažaan. Koori või kraabi porgandid ja lõika tikusuurusteks tükkideks. Koori ja haki küüslauguküüned. Haki tšilli.
Kuumuta vokkpannil või suurel praepannil õli. Lisa köögivili. Kuumuta segades.
Lisa hakitud küüslauk, ingver, tšilli, laimi mahl, sojakaste, suhkur, sool ja pipar. Kuumuta segades 5 minutit, kuni aedviljad on küpsed, kuid veel krõmpsuvad.
Haki pähklid ja lisa pannile. Puista peale hakitud koriandrit.
Soovi korral võib lisada ka nuudleid.