Panniroog

Kodutohter
01.05.2023
Shutterstock

Toitev pannitäis, mis on kergesti seeditav ka õrnale kõhule.

1 portsjon


 

0,5 baklažaani

soola

0,5 paprikat

1 sl viilutatud päikesekuivatatud tomateid ja nende õli

cayenne’i pipart

1 dl külmutatud aedube

2 keedetud kartulit, kuubikutena

pipart

murulauku

1 muna

 

Viiluta baklažaan umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja riputa soola peale. Lase imenduda 15-30 minutit ja pühi paberiga ära. Lõika baklažaanist ja paprikast kuubikud.

Kuumuta pann ja pane sellele kõigepealt päikesekuivatatud tomatid ja cayenne’i pipar. Seejärel lisa baklažaan ja paprika. Küpseta poolküpseks ja lisa kartulikuubikud. Lõpuks lisa sulatatud oad. Maitsesta pipra ja rohelise sibulaga. Sega tassis muna tilga veega ja kalla pannile kanamuna.

Kui muna on hüübinud, ongi toit valmis.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid