1 portsjon
0,5 baklažaani
soola
0,5 paprikat
1 sl viilutatud päikesekuivatatud tomateid ja nende õli
cayenne’i pipart
1 dl külmutatud aedube
2 keedetud kartulit, kuubikutena
pipart
murulauku
1 muna
Viiluta baklažaan umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja riputa soola peale. Lase imenduda 15-30 minutit ja pühi paberiga ära. Lõika baklažaanist ja paprikast kuubikud.
Kuumuta pann ja pane sellele kõigepealt päikesekuivatatud tomatid ja cayenne’i pipar. Seejärel lisa baklažaan ja paprika. Küpseta poolküpseks ja lisa kartulikuubikud. Lõpuks lisa sulatatud oad. Maitsesta pipra ja rohelise sibulaga. Sega tassis muna tilga veega ja kalla pannile kanamuna.
Kui muna on hüübinud, ongi toit valmis.