4 portsjonit
4 porgandit
2 pastinaaki
1 paprika
200 g soolaseeni
2 sl õli
1 tl riivitud sidrunikoort
1 purustatud küüslauguküüs
soola, musta pipart
Kaste
100 g toorjuustu
1 dl jogurtit
2 tl sinepit
1–2 sl sidrunimahla
½ dl hakitud rohelist sibulat
pisut suhkrut
musta pipart
½ tl soola
Lõika juurviljad väikesteks kangideks. Tükelda seened. Kuumuta köögivilju pannil õlis umbes 8 minutit. Lisa vajaduse korral tilk vett ja auruta köögiviljad küpseks, kuid mitte päris pehmeks. Lisa soolaseened ja kuumuta veel pisut. Maitsesta riivitud sidrunikoore, pressitud küüslaugu ja soolaga.
Pane kastmeained kannu ja sega saumikseriga ühtlaseks.
Jaota salatilehed taldrikutele, tõsta peale soojad köögiviljad ja kaste. Kastet võid pakkuda ka eraldi kausikesest.