10 portsjonit
4 muna
1½ dl suhkrut
1 dl kartulitärklist
¾ dl kakaopulbrit
1½ tl küpsetuspulbrit
1 tl piparkoogimaitseainet või
kaneeli
Vahele
2 dl vahukoort
1 dl kohupiimapastat (vanilli)
pisut suhkrut
2 dl apelsinimarmelaadi
Peale
30 g tumedat šokolaadi
tilk kohvikoort
kakaopulbrit
marju, pähkleid
Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sega omavahel kõik kuivad ained ja lisa läbi sõela vahule. Sega ettevaatlikult läbi ja vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 8 minutit.
Kummuta küps põhi küpsetuspaberi peale, kuhu on riputatud natuke suhkrut. Eemalda kuum küpsetuspaber ja lase koogil jahtuda.
Vahusta koor, maitsesta ja sega kohupiimapastaga. Määri koogile marmelaadi ja marmelaadi peale vahukooresegu. Ära äärtele täidist pane, muidu valgub see rulli keerates välja.
Keera küpsetuspaberi abil tugevaks rulliks, nii et liitekoht jääks koogi alla. Keera fooliumisse ja tõsta külma.
Sulata šokolaaditükid kuumas kooretilgas ja tilguta rullbiskviidi peale. Puista kook üle kakaopulbriga ning kaunista marjade, pähklite või piparkoogipuruga.