8 portsjonit
400 g sea suitsu-ribiliha
100 g odrakruupe
1 sibul
1 küüslauguküüs
2 loorberilehte
2 porgandit
2 kartulit
2 hapukurki
1 sl võid
soola, musta pipart
hakitud peterselli
Pane odrakruubid eelmisel päeval likku.
Haki sibul ja küüslauguküüs. Viiluta porgandid.
Pane liha külma veega keema, riisu pealt vaht. Kuumuta hakitud sibulat, küüslauku ja porgandeid pannil võis. Lisa sibula-porgandisegu, kruubid ja loorberilehed. Keeda madalal kuumusel, kuni liha on pehme. Lõika kartulid kuubikuteks.
Tõsta liha vahukulbiga taldrikule. Lisa supile kartulitükid. Lõika hapukurk ja liha väikesteks tükkideks ning lisa supile. Maitsesta soola ja pipraga ja puista peale hakitud peterselli. Serveeri koos hapukoorega.