4 portsjonit
1 dl pudruriisi
6 dl kookospiima
0.5 tl suhkrut
pisut soola
0,5 tl vanillisuhkrut
1 dl kaerakoort
0,5 tl kaneeli
Jõhvikakaste
250 jõhvikaid
1 dl suhkrut
1 dl vett
Kuumuta kookospiim, suhkur, sool ja vanillisuhkur. Lisa riis ja hauta segades madalal kuumusel pool tundi, kuni riis on pehme. Jäta jahtuma.
Sega pudru hulka vahustatud kaerakoor ja kaneel. Tõsta puding külmakappi.
Mõõda jõhvikad, suhkur ja vesi potti. Hauta viis minutit. Võta osa jõhvikaid kõrvale ja püreeri ülejäänud. Püree võib veel läbi sõela suruda.
Tõsta puding magustoidukaussidesse või klaasidesse, tõsta peale marjapüreed ja marju.