2-4 portsjonit
2 väiksemat suvikõrvitsat
Täidis
3 dl hakitud soolaseeni
2 väikest sibulat või rohelist sibulat
1 sl õli
100 g maitsestatud sulatatud- või toorjuustu (kukeseene Merevaik)
pisut soola ja jahvatatud musta pipart
basiilikut või kuivatatud ürte
2 sl jahu
100 g riivjuustu
Poolita suvikõrvitsad, kraabi sisu lusikaga välja ja haki peeneks.
Haki seened ning sibul.
Kuumuta õli pannil, lisa seened, sibul ja hakitud suvikõrvitsasisu ja kuumuta umbes viis minutit. Lisa toorjuust ja maitsesta soola, pipra ja basiilkuga. Sega jahu kastme hulka ja sega läbi.
Pane suvikõrvitsad ahjuvormi, täida seeneseguga ja puista peale riivjuust. Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 20 minutit. Serveeri koos värske salatiga.