Suitsukalavrapid

Kodutohter
05.03.2024
Shutterstock

Kui hommikul ei jõua kodus süüa, siis see on maitsev ja tervislik eine tööle kaasa võtmiseks.

4 portsjonit

 

250 g kuumsuitsukala

1 porgand

tükk värsket kapsast

4 sl magusat maisi (konserv

1 tl sidrunimahla

pisut soola ja musta pipart

4 täisteratortillat

 

Kaste

pool kurki

1,5 dl Kreeka jogurtit

1 küüslauguküüs

soola, musta pipart

 

Puhasta ja tükelda kala. Koori porgand ja riivi peene riiviga. Lõika kapsas õhukesteks ribadeks ja tambi natuke puunuiaga, et kapsaribad muutuksid mahlasemaks ja pehmemaks.

Sega porgand ja kapsas ning maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Lase natuke aega maitsestuda.

Kastme jaoks koori ja riivi kurk. Vajuta liigne vedelik välja ning lisa jogurt, pressi sisse küüslauguküüs ning maitsesta soola ja pipraga.

Määri tortilladele kastet, tõsta peale kalatükke ja kapsa-porgandisalatit. Keera rulli ja lõika pooleks.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid