4 portsjonit
250 g kuumsuitsukala
1 porgand
tükk värsket kapsast
4 sl magusat maisi (konserv
1 tl sidrunimahla
pisut soola ja musta pipart
4 täisteratortillat
Kaste
pool kurki
1,5 dl Kreeka jogurtit
1 küüslauguküüs
soola, musta pipart
Puhasta ja tükelda kala. Koori porgand ja riivi peene riiviga. Lõika kapsas õhukesteks ribadeks ja tambi natuke puunuiaga, et kapsaribad muutuksid mahlasemaks ja pehmemaks.
Sega porgand ja kapsas ning maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Lase natuke aega maitsestuda.
Kastme jaoks koori ja riivi kurk. Vajuta liigne vedelik välja ning lisa jogurt, pressi sisse küüslauguküüs ning maitsesta soola ja pipraga.
Määri tortilladele kastet, tõsta peale kalatükke ja kapsa-porgandisalatit. Keera rulli ja lõika pooleks.