Suitsukana-spinatipirukas

Kodutohter
12.02.2022
Shutterstock

Suitsutatud kanaliha on kerge, kuid annab mõnusat suitsumaitset kogu pirukale.

500 g pärmi- või lehttainast

1 sibul

1 küüslauguküüs

1 sl õli

100 g suitsukanaliha

200 g ricotta`t

2 muna

2 peotäit spinatilehti

2 sl hakitud murulauku või rohelist sibulat

soola, musta pipart

 

Koori sibul ja küüslauk, haki ja kuumuta õlis klaasjaks. Tükelda kanaliha, sega munade ning ricotta`ga. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa rebitud spinatilehed ja hakitud roheline sibul või murulauk.

Aseta tainas ahjuvormi ja tõsta peale pirukatäidis. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit, seejärel vähenda kuumust 175-kraadini ja küpseta veel 15 minutit.

Serveeri soojalt.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid