6 portsjonit
3 suvikõrvitsat
3 tl õli
Hakklihasegu
400 g hakkliha
1 tl oliiviõli
1 sibul
2 küüsaluguküünt
100 g rohelisi ube
2 sl tomatipüreed
1 tl punet
jahvatatud musta pipart, soola
100 g fetajuustu kuubikuid
Munapiim
2 dl piima
3 muna
pisut muskaatpähklit, soola
Peale
50 g riivitud Emmentali juustu
hakitud peterselli
Viiluta suvikõrvitsad ja pruunista kergelt pannil mõlemilt poolt.
Haki sibul ja küüslauguküüned. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja küüslauk ning kuumuta. Lisa hakkliha ja prae segades küpseks. Lisa maitsesta soola, pipra ja punega. Lisa oad ja tomatipasta ning vajadusel tilk vett.
Sega kokku munad ja piim ning maitsesta muskaatpähkli ja soolaga.
Lao ahjuvormi kordamööda suvekõrvitsalõike, hakklihasegu ja fetakuubikuid. Kalla peale munapiim, raputa peale riivjuust ja küpseta 200-kraadises ahjus pool tundi.