4 portsjonit
4-5 kuivanud sepiku või saiaviilu
250 g punaseid ja kollaseid kirsstomateid
1 väike sibul
peotäis hakitud peterselli
10 oliivi
1 pall mozzarellat
Kaste
0,5 dl tomatimahla
0,5 dl oliiviõli
1 sl punase veini äädikat
1 küüslauguküüs
1 tl suhkrut
0,5 tl soola
musta pipart
6-8 basiilikulehte
Rebi või lõika saiaviilud tükkideks.
Sega kokku tomatimahl, pressitud küüslauguküüs, oliiviõli, äädikas, suhkur, sool ja mõned keerud musta pipart veskist. Tõsta saiatükid kastmesse maitsestuma.
Poolita tomatid. Koori ja viiluta sibul, haki petersell, viiluta oliivid ja tükelda mozzarella. Tõsta kõik kaussi ja sega.
Sega ja jäta umbes 15 minutiks maitsestuma. Puista peale basiilikulehed.