Põhi
1 dl toiduõli (rapsi, oliivi)
1 dl maitsestamata jogurtit
3 dl nisujahu
½ dl seesmiseemneid
½ tl soola
Täidis
400 g Brüsseli kapsast
2 sl siirupit või mett
2 sl õli
¼ tl kurkumit või karrit
½ tl soola
musta pipart
Sega kõik taina ained kausis kokku, kuid ära sõtku, muidu läheb tainas sitkeks. Pane tainas täidise tegemise ajaks külma.
Loputa Brüsseli kapsad, lõika kõvad kannad ära, lõika pooleks ja lao pirukavormi
(22-24 cm) põhja. Maitsesta kapsad mee, õli, kurkumi või karri, soola ja pipraga. Küpseta 225-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni kapsad muutuvad kenasti pruunikaks.
Võta vorm ahjust. Rulli tainast ketas, mis on pirukavormist natuke suurem. Kata kapsad tainaga ja suru ka servad sisse. Torke sisse mõned augud ja küpseta
200-kraadises ahjus veel 20-25 minutit. Lase pisut jahtuda ja kummuta serveerimisvaagnale.