Põhi:
2 muna
3 dl piima
150 g võid
2 tl kuiva pärmi
12 dl nisujahu
2 dl rukkijahu
½ tl soola
Täidis:
1 kg peakapsast
1 sibul
100 g võid
1 sl suhkrut
1 mahepuljongikuubik
1 klaas vett
1 loorberileht
1 tl karrit
soola maitse järgi
Haki kapsas ja sibul ribadeks. Kuumuta poti põhjas või ja kuumuta kapsast ja sibulat.
Sega puljongikuubik klaasi kuuma veega ja vala kapsale, lisa maitseained ja loorberileht. Hauta, kuni kapsas on parajalt pehme. Jahuta.
Sega pärm ja sool jahudega ning näpi võiga segi. Klopi munad piimaga lahti ja sega jahuga. Lase pool tundi kerkida.
Jaga tainas suuremaks ja väiksemaks pooleks ja rulli õhukeseks. Kata võiga määritud või küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaat tainaga. Laota peale jahtunud kapsasegu.
Rulli teine tainapool õhukeseks ja kata sellega pirukas. Vajuta servad kinni ja tee kahvliga sisse mõned augud. Määri munaga.
Küpseta 200-kraadises ahjus 35-40 minutit.