4 portsjonit
8 portobellot ehk suurt šampinjoni
1 sibul
2 küüslauguküünt
½ tšillikauna
2 porgandit
2 sl rapsiõli
250 g kana hakkliha
1 tl sojakastet
¼ tl musta pipart
1 dl hakitud peterselli
2 muna
100 g riivjuustu
Lõika ära seente jalad ja haki peeneks. Koori ja haki sibulad ning küüslauguküüned. Haki tšilli ja riivi porgandid.
Kuumuta pannil õli. Pane pannile hakkliha, hakitud seenejalad, sibul, küüslauk, tšilli ja riivitud porgandid. Kuumuta ja küpseta segades. Maitsesta sojakastme, pipra ja peterselliga ja tõsta segu kaussi.
Eralda munadel kollased ja valged. Sega kollased lihaseguga. Vahusta kausis munavalged ja sega ettevaatlikult riivitud juustuga.
Määri ahjuvorm õliga. Aseta seenekübarad kausina ajuvormi ja täida lihaseguga. Küpseta 200-kraadises ahjus 5 minutit. Võta vorm ahjust. Tõsta lusikaga seentele riivjuustu-munavalge vahumütsid. Küpseta 250-kraadises ahjus veel 5 minutit.