6 portsjonit
Kaste
50 g võid
1 dl jahu
1 l piima
150 g külmutatud spinatit
150 g riivjuustu
1 tl soola
musta pipart
Täidis
100 g porrut
2 purki tuunikala õlis (200 g)
Peale
170 g riivjuustu
9 lasanjeplaati
Sulata poti põhjas või, lisa jahu ja kuumuta segades. Lisa vähehaaval piim, sega hoolega, et ei jääks tukke. Kuumuta, kuni kaste pakseneb. Sulata spinat ja pigista vesi välja. Lisa kastmesse spinat ja riivjuust, maitsesta soola ja pipraga.
Pane pannile tuunikalakonservid, lisa viilutatud porru ja kuumuta natuke aega.
Lao ahjuvormi kordamööda spinatikastet, kalasegu ja lasanjeplaadid. Kõige peale jääb spinatikaste. Riputa peale riivjuust ja küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit.
Tuunikalalasanje on mahlane ja maitsev argipäevaroog.