Viini šnitslid

Kodutohter
22.10.2024
Shutterstock

Restoranis serveeritakse klassikalist Viini šnitslit paberõhukesena, koos kapparite ja sidruniga. Kodus valmistades võib jätta lihatüki paksemaks ja juurde pakkuda keedetud kartulit ja toorsalatit.

4 portsjonit


 

400 g broileri fileed

2 muna

soola, pipart

2,5 dl riivsaia

õli või võid

1 sidrun

anšoovisefileesid

kappareid

 

Loputa ja kuivata fileed. Vajuta fileed rusikaga või tao ettevaatlikult lihahaamriga õhukeseks.

Löö muna taldrikule ja sega kahvliga. Sega maitseained riivsaiaga. Keera fileesid munas ja siis riivsaias. Prae võis.

Järelejäänud Viini šnitslid võib panna hommikul võileiva peale.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid