Päeva retsept: Itaalia kanaroog tomatitega

Kodutohter
21.08.2020
Shutterstock

Tomatite ja paprikaga küpsetatud broiler toob meelde Itaalia päikese.

Itaalia kanaroog tomatitega

4 portsjonit

 

4 broileri fileed

2 sl õli

soola ja musta pipart

1 küüslaugupea

tilk vett

1 loorberileht

200 g kirsstomateid

200 g šampinjone

peotäis oliive

1 tl suhkrut

1 pott basiilikut

 

Tükelda fileed ja pruunista kergelt pannil. Pane ahjuvormi, lisa loorberileht ning maitsesta soola ja pipraga. Vala pannile tilk vett, lase keema ja kalla ahjuvormi. Lisa tomatid, viilutatud šampinjonid, pooleks lõigatud küüslaugupea, pool basiilikust ja maitsesta soola, pipra ja suhkruga.

Küpseta 175-kraadises ahjus 30 minutit. Serveerimisel lisa oliive ja basiilikulehti.

 

Tomatitega küpsetatud broiler toob meelde Itaalia päikese.

 

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid