4-6 portsjonit
500 g lambaliha luudega
500 g kaalikat või naerist
2 sibulat
3 küüslauguküünt
tükk värsket ingverit
3 tomatit
1 sl rapsi- või oliiviõli
pisut soola ja jahvatatud musta pipart
2 tl paprikapulbrit
1 tl kurkumit
1 loorberileht
4-5 dl lihapuljongit
värsket hakitud koriandrit või peterselli
Tükelda lambaliha. Koori ja tükelda kaalikad või naerid.
Koori ja haki sibulad ning küüslauguküüned. Koori ja riivi ingver. Tükelda tomatid.
Kuumuta poti põhjas õli pruunista lihatükid. Maitsesta soola ja musta pipraga.
Lisa küüslauk, sibul ja riivitud ingver ning kuumuta, kuni sibul muutub läbipaistvaks. Lisa kõik maitseained ning kuumuta veel mõni minut, kuni vürtsidest tuleb tugevat lõhna. Lisa tükeldatud kaalikad või naerid, tükeldatud tomatid, loorberileht ning lihapuljong ja kuumuta keemiseni.
Hauta nõrgal kuumusel 1-1½ tundi, kuni liha, kaalikad või naerid on küpsed. Valmis toit puista üle hakitud koriandri või peterselliga.
Lisandiks sobivad keedetud köögiviljad, kuskus või bulgur ja värske salat.