1 pakk (170 g) peekonit
1 sea sisefilee (u 500 g)
4 kartulit
1 porgand
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 kaalikas (u 400-500 g)
1 sl sojakastet
½ tl soola
¼ tl musta pipart
4 oksa tüümiani
4 dl lihapuljongit
Viiluta peekon ja tükelda liha. Koori kartulid ja sibulad ning lõika sektoriteks. Koori ja riivi või pressi küüslauguküüned. Lõika kaalikas sektoriteks, koori ja tükelda kuubikuteks.
Kuumuta pann ja pruunista peekoniviilud. Lisa lihatükid ja pruunista kuldpruuniks. Maitsesta soola, pipra ja sojakastmega.
Tõsta kõik pannilt hautamispotti, loputa pann kuuma veega vala lihatükkidele. Lisa kartuli- ja sibulasektorid, sega ja kuumuta keemiseni. Lisa tüümian ja lihapuljong.. Hauta pliidil või 175-kraadises ahjus 30-45 minutit, kuni köögiviljad ja liha on pehmed. Maitse ja lisa vajadusel soola, pipart või maitseaineid.