Taimne kikerhernekaste

Kodutohter
15.02.2022
Shutterstock

Maitsev kaste, mis sobib nii taimetoitlastele kui ka segasööjatele.

4 portsjonit

 

2 sl oliiviõli

3 sibulat

3 küüslauguküünt

1 sl riivitud ingverit

1 tl jahvatatud vürtsköömneid

2 tl kaneeli

2 sl tomatipastat

2 purki (à 400 g) purustatud tomateid

2 dl vett

1 purk kikerherneid

2 sl mett

1 sl palsamiäädikat

2 tl soola

musta pipart

hakitud koriandrit või peterselli

 

Koori ja haki sibulad, purusta küüslauguküüned. Kuumuta hakitud sibulaid, küüslauku, ingverit ja maitseaineid kuumas õlis kuni nad pehmenevad. Lisa tomatipasta, purustatud tomatid, purkide loputusvesi ja kikerherned. Hauta 30 minutit.

Maitsesta mee, palsamiäädika, soola ja pipraga. Puista peale hakitud koriandrit või peterselli ja serveeri koos riisiga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid