16 tk
3 dl kaerahelbeid
2 dl täistera nisujahu
1 dl fariinisuhkrut
1 dl vaniljesuhkrut
1 tl kaneeli
1 dl ingverit
1,5 tl küpsetuspulbrit
1 õun riivituna
1 porgand riivituna
1 dl õunamahla
1 dl õunapüreed
0,5 dl rapsiõli
2 muna
1 dl mustsõstraid
Peale:
1 tl kaneeli, 2 sl suhkrut
Sega kokku kõik kuivad ained. Lisa riivitud õun ja porgand, õunamahl ja –püree, õli, munad ning sega ühtlaseks tainaks. Sega valmis tainasse kiiresti mustsõstrad.
Jaga tainas muffinivormidesse ja küpseta 200kraadises ahjus 15 minutit.
Raputa jahtunud muffinite peale kaneeli-suhkrusegu.
Kasuta silikoonist muffinivorme, neid pole vaja määrida.