6-8 portsjonit
500 g sealihaguljašši
1 sl õli
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 keskmine kaalikas
1 nuikapsas
3-4 porgandit
keeva vett
soola, musta pipart
1 tl kuivatatud tüümiani
1 loorberileht
paar lehte lehtkapsast või lehtpeeti
Haki sibul ja küüslauk. Tükelda porgandid, kaalikas ja nuikapsas parajateks tükkideks.
Pruunista lihatükid poti põhjas tilgas õlis, lisa sibul ja küüslauk ning kuumuta. Lisa tükeldatud köögiviljad, kuumuta pisut segades. Lisa keeva vett nii palju, et köögiviljad oleks napilt kaetud. Lisa sool, pipar, tüümian ja loorberileht.
Hauta madalal kuumusel kuni köögiviljad ja lihatükid on pehmed. Haki lehtkapsas või -peet ja lisa potti. Lisa vajadusel maitseaineid.
Järgmisel päeval võib ülejäänud ühepajatoidust teha püreesupi, lisades koort, paar lusikatäit sulatatud juustu ja saumikseriga ühtlaseks suristades.